September 14, 2011

Awal Ashaari Menjawap Hinaan Zarina Ann Julie di Twitter

Akhirnya Awal Ashaari tampil menjawap gossip panas Zarina Ann Julie dalam akaun Twitter beliau, sehinggakan ramai pihak tertanya-tanya rahsia apa dan ayat apa yang Awal keluarkan daripada mulut sehinggakan Zarina menjerit dalam akaun Twitter beliau.

Dan berikut komen Awal mengenai ayat-ayat panas Zarina dalam Twitter mengenai beliau :


"Sejujurnya saya tidak mengenali siapa dia (Zarina) dan tidak pernah bertemunya di mana-mana majlis hiburan sebelum ini. Sebab itu saya tidak faham mengapa dia memburuk-burukkan saya di laman Twitter miliknya," kata Awal ketika ditemui pada majlis pelancaran drama "Cuak" di sini, Selasa.


Zarina dikatakan mengeluarkan kata-kata kurang enak terhadap Awal apabila mengaitkan penahanan pengacara lelaki itu oleh pihak polis dengan Scha Al-Yahya di sebuah kelab hiburan tidak lama dulu.

"Saya sudah tengok kembali lima episod program itu tetapi tiada satu episod pun yang mengaitkannya. Malah saya turut bertanyakan pihak penerbit mengenai hal berkenaan dan mereka juga terkejut,” katanya.
Awal berkata, Zarina mungkin bertindak sedemikian kerana ingin mencari publisiti murahan selain berusaha mendapat perhatian ramai.

Sebagai artis yang sudah lama berkecimpung dalam dunia seni, Awal menjelaskan dia enggan melayan perkara remeh seperti itu.

"Saya tidak mengenali dia (Zarina) dan tidak pasti apakah sebenarnya isu dia terhadap saya. Jadi saya rasa saya tidak perlu layan dan cari gaduh dengan sesiapa," ujarnya.

Post terdahulu mengenai post di Twitter Zarina Ann Julie

ZoOM : Huh Memang panas dan HOT..sure Zarina akan post info terbaru dalam akaun Twitter beliau ....Fuhhhhhhhhhh... :) 

Suka Gossip Ini ClickLah Like @ Share !!