Februari 02, 2012

Gambar Nikita Mirzani bogel tersebar meluas | Gambar Bugil Nikita Tersebar

Artis Nikita Mirzani amat terkejut ketika mengetahui foto sensasi miliknya tersebar di internet. Menurutnya, dia sudah menyimpan gambar berkenaan dengan rapi menyebabkan dia mencurigai mereka yang rapat dengannya.

“Saya tidak tahu mengapa gambar itu boleh tersebar kerana ia adalah foto peribadi. Gambar itu saya simpan di Facebook dan hanya keluarga dan teman rapat yang boleh melihatnya. Malah, hanya beberapa keping yang di muat naik,” katanya ketika dihubungi, semalam.

Dalam sebuah blog, terdapat kira-kira 12 keping gambar menunjukkan Nikita tampil seksi mendedahkan bahagian atas tubuhnya. Ada juga gambar menunjukkan dia hanya memakai pakaian dalam. Dalam satu gambar pula, perempuan kelahiran Jakarta pada 17 Mac 1986 itu kelihatan seksi dengan sebahagian tubuhnya dipenuhi tatu.

Bagaimanapun, Nikita menganggap gambar dirinya itu tidak keterlaluan. Malah, bintang filem ‘Perempuan Liar’ itu mendakwa fotonya lebih bersifat artistik.

HUH MMG cari Hal...!!!!
“Gambar saya itu tidak keterlaluan kerana lebih bersifat artistik. Ia hanya memaparkan organ kewanitaan,” katanya.

ZoOM : sapa suruh upload dalam Facebook, tapi kalau betul pun ...gambar macam kat atas tu patut ke upload ke Facebook. Memang sengaja cari pasal, dah la tau diri tu artis. Semoga ia menjadi iktibar kepada artis-artis di luar sana dan kepada anda amnya.

Suka Gossip Ini ClickLah Like @ Share !!