Ogos 30, 2011

Gambar Ummi Nazeera Dengan Abang Beliau


Hai rakan-rakan dan pembaca di ZOoMartis Dot Net dan Facebook Friends, setelah hampir sebulan menyepikan diri kerana perlu selesaikan perjuangan yang perlu dilangsaikan dalam bulan ramadhan yang mulia. Alhamdulillah dengan berkat usaha dan rezeki darinya ZoOm dan keluarga menerima rezeki yang selama ini diimpikan dalam dunia perniagaan. Walaupun tidak banyak namun sedikit sebanyak dapat mengurangkan dan menambah segala perbelanjaan yang perlu terutamanya dalam ketika menjelang Hari Raya tahun ini .

Hari ini merupakan hari pertama umat islam menyambut Hari Raya dalam bulan syawal, perkara pertama yang perlu ditunaikan semestinya mengerjakan sembahyang sunat Hari Raya di pagi raya. Selepas itu sudah tentu menziarahi kubur dan merapatkan silaturahim dengan keluarga terdekat.

Dalam kesibukan menyambut Hari Raya ZoOm melawat laman Facebook dan ternampak gambar Ummie Nazeera yang cute dan comel bersama "Brother" beliau di Facebook.Nampak bersahaja tetapi masih menampilkan seseorang yang kini kian menyepi dalam dunia hiburan.

ZoOM : Apa Kata anda mengenai gambar di atas ?

1. Comel
2. Cantik
3. Manja
4. DLL..
Suka Gossip Ini ClickLah Like @ Share !!
zoomartis